Duyuru Detayı

Başlık: "IAESTA Sınav Sonucu ve Mülakat Günleri"

Duyuru Tarihi:
13 Kasım 2015

Duyuru Açıklaması:
Sevgili öğrenciler, IAESTE (Yurtdışı staj değişim programı) İngilizce yazılı sınav sonuçları ekte verilmektedir. Yoğun katılım ve fakültemizin farklı bölümlerinde bu etkinlikten faydalanabilecek öğrenci sayısını artırmak amacıyla, 50'nin üzerinde not alan 65 öğrenci İngilizce sözlü sınava (mülakat) girmeye hak kazanmıştır. Yoğun katılım nedeniyle, mülakat tarihleri 3 gün olarak belirlenmiştir.

Listedeki ilk 20 öğrencinin mülakatı 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 13.30-16.30 saatleri arasında, ikinci 20 öğrencinin mülakatı 16 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 13.30-16.30 saatleri arasında ve son 25 öğrencinin mülakatı 17 Kasım 2015 Salı günü 13.30- 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Mülakatlar IAESTE Kurum Temsilcisi Doç. Dr. Emel Taban ve önceki IAESTE Temsilcisi ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yrd. Prof.Dr. Metin Ertunç tarafından Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı odasında yapılacaktır.

Katılımınızı dilerim.
Doç. Dr. Emel TABAN IAESTE Programı  Kocaeli Üniversitesi Temsilcisi