Etkinlik Detayı

Etkinliği Düzenleyen:
Dekanlık

Etkinlik Açıklaması:
Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin (KOÜ TTO) TÜBİTAK 1601 programı kapsamında rehber TTO’su olan Özyeğin Teknoloji Transfer Ofisi (ÖzÜ TTO) tarafından başlatılan ve TÜBİTAK ARDEB Programı kapsamında yapılan başvuruların kalitesini ve başarı oranını arttırmayı hedefleyen Panelistler Paneli etkinliği bu kez Kocaeli Üniversitesi'nde düzenlenecektir. Panele, daha önce TÜBİTAK 1001 ve 3501 programlarının değerlendirme aşamalarında panelist olarak görev almış ÖzÜ ve KOÜ öğretim üyeleri katılacak ve panelist olarak deneyimlerini aktarırken başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken önemli noktaların altını çizeceklerdir. TÜBİTAK ARDEB proje başvurusu yapmayı planlayan tüm araştırmacılarımızı bu etkinliğe davet ediyoruz.

Katılımcılar:
Prof. Dr. Reha Civanlar (Özyeğin Üniversitesi, Rektör Yardımcısı), Doç. Dr. Asiye Kumru (Özyeğin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Hikmet Hakan Gürel (Kocaeli Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı), Doç. Dr. Bağdagül Karaağaç (Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Kimya Müh.)

Etkinlik Tarihi:
05 Ağustos 2016