Başlık: "SEDAŞ Sektör Tanıtımı Etkinliği Yapıldı"

17 Mart 2016

SEDAŞ Şebeke Yönetim Grup Müdürü Gökmen Hasan Çebi, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, İnsan Kaynakları Müdürü Hande ATALAY, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojiler konusunda öğrencileri bilgilendirmek üzere 17 Mart Perşembe günü saat 13.30’da  Elektrik Mühendisliği Bölümü Amfi salonunda gerçekleştirilen bir panelde  öğrencilerle  bir araya gelmiştir.

Ayrıca üniversite öğrencilerine proje üretmeyi teşvik etmeyi amaçlayan “Proje Fikri Yarışması” da öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.
Panele Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır Mühendislik Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. H. Metin Ertunç, Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurettin Abut ve Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nuran Yörükeren, Doç. Dr. Bora ALBOYACI, Yrd. Doç. Dr. Gül Kurt, öğrenci kulüpleri başkanları ve öğrenciler katıldılar.