Başlık: "Elektronik Güvenlikte Kriptoloji Semineri Yapıldı"

20 Nisan 2016

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu'nda bugün "Kriptoloji ve TÜBİTAK'ta Kripto Kariyer, Günlük Hayatımızda Kripto, Kripto Analiz" adlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) görevlisi Adnan Baysal katıldı.

Etkinlik sonrası Radyo K.İ. Muhabiri Fatih Osma'ya açıklamalarda bulunan Adnan Baysal etkinliğin içeriği hakkında bilgi vererek "Bu etkinlikte kriptolojinin temelleri, günlük hayatta kullanımı ve TÜBİTAK'taki çalışmalarımızdan bahsettim. Buraya gelecek öğrenciler için kripto kariyeri açısından bir olanak sunmuş olduk. Ayrıca TÜBİTAK BİLGEM'i de tanıtma fırsatı yakaladık" şeklinde konuştu.