Öğretim Üyemiz En İyi Sözlü Sunum Ödülünü aldı.

29-30 Ekim 2018 tarihlerinde Barselona-İspanya’da düzenlenen, ICCSGE 2018 : 20th International Conference on Concrete, Structural and Geotechnical Engineering başlıklı konferansa, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Erkan Akpınar, yüksek lisans öğrencileri Aziz Erol ve M. Fatih Çakır ile birlikte hazırladığı A Review of Current Knowledge on Assessment of Precast Structures Using Fragility Curves başlıklı çalışma ile katıldı. Öğretim üyemiz Erkan Akpınar ın gerçekleştirmiş olduğu sunum, konferans komitesi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, En İyi Sunum ödülünü kazandı.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Akpınar ve yüksek lisans öğrencileri Aziz Erol ile M. Fatih Çakır aldığı ödül nedeniyle kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.