Mühendislik Fakültesi Teknolojik Yarışmalara Hazırlık Atölyesi Açıldı

Makine, Elektrik ve Mekatronik Mühendisliği öğrenci kulüp ve çalışma ekipleri, tasarladıkları dizel motorlu, elektrik motorlu ve insansız hava araçları ile gerek ulusal gerekse uluslararası yarışlarda Fakültemizi temsil etmektedirler. Bu ekiplerin çalışmalarını daha iyi bir ortamda sürdürebilmeleri için Fakültemiz B Blok giriş altında her üç bölüme atölyeler yapılmış ve bölümlere tahsis edilmiştir. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Mekatronik Mühendisliği bünyesindeki TürkMekatronik takımının Tübitak destekli elektrikli araç yarışlarındaki çalışmalarını sürdüreceği atölyenin anahtarını Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Erdil’e törenle teslim etmiştir. Dekanımız, yeni atölyede öğrencilerden daha büyük başarılara imza atmaları için daha fazla gayretle çalışmalarını isteyerek bu türlü teknolojik yarışmalarda Fakülte yönetiminin takımlara desteklerinin devam edeceğini söylemiştir.