Emekli Olan Personelimiz Hülya KUNT’a Veda Yemeği

Fakültemizden emekli olan personelimiz Hülya KUNT’a üniversitemiz Kardelen Sosyal Tesislerinde veda yemeği verildi.

Verilen veda yemeğine, Dekanımız Prof. Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşen BASA ARSOY, Doç. Dr. Salih Taner YILDIRIM, Fakülte Sekreteri Selçuk AYDENİZ ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yemek sonunda yaptığı konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK: ‘Fakültemizden emekli olan değerli mesai arkadaşımızın veda yemeği için toplanmış bulunuyoruz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Emekli olan Hülya KUNT’a bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalar nedeni ile teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimi sunuyorum’ dedi.

Daha sonra çiçek ve hediye takdiminin ardından veda yemeği sona erdi.