Mühendislik Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 21-22 Haziran 2018 tarihinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Fakülte 1. 2. ve 3. sü olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Fakülte Özel Başarı Ödülleri alan öğrencilere madalyaları verildi. Mühendislik Fakültesi mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün FIĞLALI, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında, Rektörümüz ve Dekanımız, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise fakülte birincisi Muhamad Nour AHMAD teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi. 1400 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, öğrenciler anı belgelerini öğretim üyelerinden aldı. Tören, öğrencilerin Mühendislik Andını okuması ve birlikte kep atması ile sona erdi.