İşe Alım Süreçleri ve Özgeçmiş Hazırlama Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Teknoloji Transfer Ofisi organizasyonu ile ALIŞAN LOJİSTİK 27 Aralık 2018 Perşembe günü fakültemizi ziyaret etti. Etkinliğe Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz İlhan Aydın, Fakülte Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşen Basa Arsoy, Doç. Dr. Salih Taner Yıldırım, KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Engin Özdemir, Alışan Lojistik Firmasından İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, İnsan Kaynakları Müdürü Gülşahiden Durucan, Ar-Ge Merkezi Uzmanı Haki Yavuz, akademisyenlerimiz ve Teknoloji Transfer Ofisi katılmıştır. Firma tanıtımları sonrası, işe alım süreçleri ve özgeçmiş hazırlama konusunda öğrencilerimize bilgiler verildi. Alışan Lojistik Yetkilileri, programda öğrenciler açısından stajın önemi, iş görüşmesinde önemli noktalar, çalışma hayatı gibi pek çok noktalarda öğrencilerle bilgi paylaşımında bulundular. Firmanın işe alım süreçlerinde beklentilerinin de paylaşıldığı sunumda öğrencilerimize iş hayatına hazırlık aşamasında nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında tavsiyelerde bulunuldu. Sunumdan sonra, akademisyenlerimiz ile ikili işbirliği görüşmeleri yapılarak ortak projeler yapılması kararlaştırıldı. Etkinlik anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.