YILDIZ DEMİR ÇELİK VE İGSAŞ tan Fakültemize Ziyaret

YILDIZ DEMİR ÇELİK VE İGSAŞ’tan Fakültemize Ziyaret 9 Kasım 2018 Cuma günü Yıldız Demir Çelik ve İGSAŞ firmaları fakültemizi ziyaret etti. Firma tanıtımları sonrası, işe alım süreçleri ve özgeçmiş hazırlama konusunda öğrencilerimize bilgi verdiler. Fakültemizin geçen yıl başlattığı İşyerinde Mühendislik Eğitimi programını çok önemsediklerini, hem öğrenci hem de firma için bir kazanım olduğunu, önümüzdeki döneme bu program vasıtası ile Makine, Metalurji ve Malzeme, Endüstri ve Çevre Mühendisliği Bölümlerinden öğrenci talep ettiklerini belirttiler. Yıldızlar Yatırım Holding Eğitim ve Geliştirme Müdürü Ersoy Polat, Yıldız Demir Çelik İnsan Kaynakları Müdürü Salim Kiracılar, İGSAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Taner Doğan ve Yıldız Demir Çelik Stratejik Pazarlama ve İletişim Müdürü Gökhan Ağca, işe alımlarda yeni mezun öğrencilerden beklenen yetkinlikler hakkında bilgi verip , öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.